For I Am King Deelt Video Voor Nieuwe Single “Liars”

Geschreven door Stefan
For I Am King
© Tim Tronckoe

De Nederlandse metalband For I Am King heeft voor het eerst in vier jaar tijd nieuwe muziek uitgebracht in de vorm van de nieuwe single “Liars”. Een video voor deze track is hieronder te bekijken.

De afgelopen jaren waren vreemde jaren voor ons allemaal. De constante onzekerheid of shows wel of niet door konden gaan trokken een behoorlijke wissel. Toch heeft die periode er ook voor gezorgd dat we de ruimte kregen om keihard aan nieuwe muziek te werken en daar volop de tijd voor te nemen. Dit resulteerde in ons beste, hardste en meest gedetailleerde werk tot op heden. Met enorm veel zin en enthousiasme kunnen we weer vooruitkijken naar periodes vol optredens en nieuwe muziek.

Koen Scheepens – For I Am King (Gitaar)

De release van ‘Liars’ staat voor ons symbool voor het begin van een nieuwe periode. We laten de coronapandemie achter ons, en starten een nieuw fantastisch hoofdstuk: we zijn terug en gaan harder dan ooit!

Alma Alizadeh – For I Am King (Zang)

Het vorige (en meest recente) muzikale wapenfeit van de band was het tweede album “I” uit 2018, de opvolger van debuutalbum “Daemons” uit 2016. Op “Liars” is de nieuwe drummer Ivo Maarhuis (ex-Izegrim) te horen, die de vorige drummer Jaap Relou vervangt.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter