Polar Brengt Nieuwe Single “We Won’t Sleep” Uit

Geschreven door Stefan
Polar

De Engelse metalcore/hardcore-punk band Polar is terug en heeft een video uitgebracht voor hun nieuwe single “We Won’t Sleep”. In 2023, te midden van aanzienlijke line-upwisselingen die leidden tot het vertrek van een aantal originele leden, nam oprichtende zanger Adam Woodford de touwtjes in handen en heeft hij een nieuwe band om zich heen verzameld.

Vastbesloten om tegenslag in kansen om te zetten, heeft Woodford de band nieuw leven ingeblazen door nieuwe leden Stefan Whiting (bas), Bruno Consani (gitaar), Simon Richardson (gitaar) en Max Flohr (drums) aan te trekken. Deze frisse line-up heeft nieuwe energie en perspectief in de band geïnjecteerd, waardoor de uitdagende en transformerende boodschap van “We Won’t Sleep” nog verder wordt versterkt.

Sinds hun oprichting in 2009 heeft Polar een onderscheidende niche veroverd met hun intense, chaotische geluid en opwindende live optredens. In de afgelopen 15 jaar hebben ze een solide reputatie opgebouwd en zichzelf gevestigd als een krachtige aanwezigheid in de muziekscene.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter