We love heavy music and like to share our passion with others.

» English «

The Heavy Hunt is een online muziek magazine gewijd aan metal, hardcore en de vele subgenres met de focus op “core” genres als metalcore, deathcore en (melodic) hardcore.

Onze waarden

We houden van heavy muziek en delen onze passie graag met anderen. Wat ons anders maakt is dat we de bands die we coveren zorgvuldig selecteren. We volgen onze intuïtie en als we een nieuwe band ontdekken en houden van wat ze doen of denken dat een band bij onze doelgroep past, dan schrijven we erover. De belangrijkste eis is dat het heavy moet zijn (met uitzondering van Ghost <3).

Onze geschiedenis

The Heavy Hunt begon als YouTube kanaal op 1 april 2021 uit liefde voor muziek en grafisch vormgeving/video bewerking. Een jaar later, in april 2022 werd het idee geboren om een online magazine te beginnen op basis van het YouTube-kanaal, dat al snel werkelijkheid werd.

Jij!

Hulp is natuurlijk altijd welkom, dus als je het leuk vindt om de crew te versterken, neem dan gerust contact met ons op en vertel ons wat je wilt bijdragen. Als je daar niet aan toe bent, dan waarderen we het uiteraard ook als je ons volgt op social media.

Jouw band

Als je in een band zit en heavy muziek speelt, neem dan contact met ons op en laat zien wat je in huis hebt. We ontdekken graag nieuwe muziek en schrijven graag over nieuwe bands.

Partners

The Heavy Hunt is officiële mediapartner van: