Graspop Bijna Uitverkocht & Prijzen Eten En Drinken Voortaan In Euro

Geschreven door Stefan

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft een update gedaan over de ticketverkoop: alle combi, donderdag, zaterdag, zondag en VIP tickets zijn uitverkocht. Er zijn enkel nog reguliere tickets voor de vrijdag beschikbaar. Deze tickets zijn hier te koop.

Daarnaast zijn er in België nieuwe richtlijnen afgesproken tussen de sector en de overheid waarbij festivals hun bezoekers duidelijk moeten informeren over wat elk drankje en elk hapje in euro’s kost en wat het kost om resterend geld terug te krijgen van overtollige munten.

Graspop is een cashless festival en heeft geen fysieke munten, maar Skullies (digitale munten) die op de tag van het festivalbandje of op een Cashless Card staan. Men betaalt met Skullies voor eten en drinken op het festivalterrein, op de campings Boneyard en Inferno en in Metal Town.

1 Skully kost € 3,50. In voorverkoop zit daar 1 gratis Skully per aankoop van 20 Skullies bij. De voorverkoop loopt van woensdag 17 april 2024 tot en met woensdag 12 juni 2024. Vanaf 13 juni 2024 is het nog steeds mogelijk om Skullies te bestellen, maar daar zitten dan geen gratis Skullies meer bij.

Nu moeten er dus ronde getallen gebruikt worden om de waarde in euro uit te drukken en om de prijzen aan te duiden. Ook moet het bedrag in euro in een even groot en duidelijk lettertype zijn als de prijzen van Skullies en deze moeten in hetzelfde gezichtsveld staan.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter