Touché Amoré Kondigt Nieuw Album “Spiral In A Straight Line” Aan

Geschreven door Stefan
Touché Amoré

De Amerikaanse post-hardcore band Touché Amoré heeft hun eerste nieuwe album in vier jaar aangekondigd, getiteld “Spiral In A Straight Line”, dat op 11 oktober wordt uitgebracht. Tegelijk met de aankondiging komt ook hun nieuwe single uit, die tevens het eerste deel vormt van het visuele album “Nobody’s” van de band. Dit is de eerste officiële release van de band sinds ze getekend hebben bij het bekende Rise Records.

Het album is opgenomen met de bekende producer Ross Robinson (bekend van zijn werk met Korn, Slipknot, Glassjaw, At The Drive-In en anderen) en bevat samenwerkingen met Julien Baker (bekend van Boygenius) en Lou Barlow (van Dinosaur Jr., Sebadoh, The Folk Implosion).

Frontman Jeremy Bolm zegt het volgende over het album:

‘Nobody’s’ is the opening track on our upcoming album Spiral In A Straight Line. In just a handful of lyrics, it gives the broad strokes of the album. A song and record about forward movement while everything around you becomes destabilized.

De nieuwe single is een krachtige verklaring van de band uit Los Angeles, waarbij ze reflecteren op levens veranderende gebeurtenissen en de spanningen die gepaard gaan met vooruitgang, terwijl ze omgaan met wat ze achter zich laten. “Spiral In A Straight Line” markeert de tweede samenwerking met de gerenommeerde producer Ross Robinson, na hun succesvolle album “Lament” uit 2020.

De coverart en tracklist van het album zien er als volgt uit:

  1. Nobody’s
  2. Disasters
  3. Hal Ashby
  4. Force of Habit
  5. Mezzanine
  6. Altitude
  7. This Routine
  8. Finalist
  9. Subversion (Brand New Love) (feat. Lou Barlow)
  10. The Glue
  11. Goodbye For Now (feat. Julien Baker)
Deel dit artikel
Laat een reactie achter