Win: Tickets Voor Born Of Osiris In Patronaat (Afgelopen)

Geschreven door Stefan

In het begin van de jaren 2000, te midden van de rustige buitenwijken van Palatine, Illinois, kwam een groep jonge muzikanten samen, gedreven door een gedeelde passie om muzikale grenzen te verleggen. De band, Born of Osiris genaamd, begon een unieke sound te creëren die de felheid van metalcore vermengde met de complexiteit van progressieve metal. Hun vroege dagen werden gekenmerkt door onophoudelijk oefenen en lokale optredens, waarbij ze langzaam een reputatie opbouwden voor hun ingewikkelde composities en intense optredens.

Terwijl ze hun vaardigheden aanscherpten, bracht Born of Osiris in 2007 hun debuut-EP “The New Reign” uit, die al snel de aandacht van de metalgemeenschap trok. Dit werd gevolgd door een reeks succesvolle albums, waaronder “A Higher Place” en “The Discovery”, waarbij elke release hun evoluerende technische bekwaamheid en innovatieve gebruik van synthesizers liet zien. De bezetting van de band veranderde in de loop der jaren, maar kernleden zoals Cameron Losch, Ronnie Canizaro, Lee McKinney en Joe Buras bleven de drijvende kracht achter hun creatieve visie, alhoewel laatstgenoemde de band dit jaar heeft verlaten. Hun muziek, een naadloze mix van zware gitaarriffs, complexe maatsoorten en melodische elektronica, onderscheidde hen in het genre.

Tegen de jaren 2010 was Born of Osiris een vaste waarde geworden in de progressieve metalcore-scene, bekend om hun energieke liveoptredens en uitgebreide tournees. Albums zoals “Tomorrow We Die ∆live” en “Angel or Alien” versterkten hun status verder, terwijl ze bleven beïnvloeden en inspireren, een nieuwe generatie metalbands. Inmiddels zitten we op 6 studioalbums en vandaag starten ze aan hun Europese zomertour. Op 27 augustus staan ze gepland voor Patronaat in Haarlem en wij mogen 2 kaarten weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 19 augustus bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Born Of Osiris – Patronaat, Haarlem

Deel dit artikel
Laat een reactie achter