Changing Tides Brengt Nieuwe Track “Sands Of Time” Uit

Geschreven door Megan
Changing Tides

De Brabantse deathcore band Changing Tides heeft vandaag hun nieuwe single “Sands of Time” uitgebracht, met gastbijdrage van Adam Warren, zanger van Oceano. Het nummer is de derde single van hun aankomende album “Amidst the Gray” dat op 1 november zal verschijnen. Hiermee is dit het één na laatste nummer wat we te horen krijgen voor de release van dit album. Aan het eind van de maand kunnen we de de titel track verwachten, uiteraard met bijbehorende videoclip.

Vocalist Kasper Wienk zegt het volgende over de track:

Sands of Time gaat over het ontdekken van licht na lange donkere periodes. Alsof je een groeiend stukje hoop vindt na een uitzichtloze situatie. Bereid je voor op een catchy refrein, harde riffs en vooral de breakdowns, want Adam heeft het gekilld.

Op 10 november viert Changing Tides de release van hun album met een show in Poppodium 013, waar ze zullen optreden samen met Sugar Spine, Deeproot en Knives To A Gunfight uit België. De afgelopen release party’s van het vijftal kenden kussengevechten, opblaasdieren, strandballen, poolnoodles en nog veel meer, dus het belooft een interessante avond te worden.

Kasper zegt het volgende over het optreden:

We zijn mega enthousiast en dankbaar dat wij hier een tweede keer mogen staan, vooral met deze vette bands. Het zal een avond worden met harde breakdowns, veel features en andere verrassingen.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter