Marilyn Manson Maakt Comeback Met Nieuwe Single “As Sick As The Secrets Within” & Europese Tour

Geschreven door Stefan
Marilyn Manson

Marilyn Manson heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd “As Sick As The Secrets Within”. Het nummer markeert de eerste release van de shockrocker via zijn nieuwe deal met Nuclear Blast Records. Dit is het eerste nieuwe werk sinds zijn LP “We Are Chaos” uit 2020. Manson heeft ook een Europese tour aangekondigd en komt daarmee onder andere naar AFAS Live in Amsterdam.

Dit nieuwe nummer en een reeks concerten markeren Mansons eerste pogingen om zijn carrière nieuw leven in te blazen, nadat deze in februari 2021 abrupt werd onderbroken toen zijn ex-verloofde Evan Rachel Wood hem beschuldigde van misbruik. Al snel volgden meer dan een dozijn vrouwen met soortgelijke aantijgingen, wat ertoe leidde dat Manson werd gedumpt door onder andere zijn manager en label. Manson heeft de beschuldigingen publiekelijk ontkend en heeft zich sindsdien grotendeels teruggetrokken uit de publieke aandacht.

Een deel van de zaken zijn inmiddels opgelost door middel van schikkingen en is er één zaak ingetrokken. Er lopen echter nog meer zaken, waaronder een smaadzaak die hij zelf heeft aangespannen tegen Wood en haar partner. Daarnaast is er ook een heropende rechtszaak betreffende een incident tijdens een concert in 2019, waarbij hij op iemand spuugde.

De nieuw aangekondigde tour ziet er als volgt uit:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter