Tijdschema En Laatste Bands Voor Graspop Bekendgemaakt

Geschreven door Stefan
Graspop Metal Meeting
Graspop Metal Meeting

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft het tijdschema voor de 25e editie van het festival bekendgemaakt en DecapitatedEvil InvadersGhøstkidInVisions en Our Hollow, Our Home toegevoegd als laatste bands. Daartegenover hebben Code Orange, Crystal Lake en Black Veil Brides helaas hun komst naar deze editie van GMM moeten annuleren. De nieuwe poster ziet er nu als volgt uit:

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 16, 17, 18 en 19 juni en is zo goed als uitverkocht. Er zijn nog een handvol dagtickets voor vrijdag 17 juni beschikbaar en een beperkt aantal reeds uitverkochte tickets is opnieuw beschikbaar gekomen. Tickets kopen kan via deze website.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter