Parkway Drive Update Socials En Plaatst Mysterieus Geluidsfragment

Geschreven door Stefan
Parkway Drive

Nadat de Australische metalcore band Parkway Drive een statement op Facebook plaatste over het afzeggen van hun Noord-Amerikaanse toer en de invloed van het constante toeren op hun mentale gesteldheid, heeft de band nu alles van Instagram verwijderd, de profielfoto’s aangepast en een geluidsfragment gepost.

Behalve dit fragment zijn er verder geen details bekendgemaakt. Het zou een albumaankondiging kunnen zijn gezien het meest recente album van de band “Reverence” op 4 mei 2018 uitkwam en er voorheen maximaal 3 jaar zat tussen de releases.

De band live zien kan dit jaar op maandag 12 september in Forest National in Brussel, België en op op vrijdag 23 september in AFAS Live in Amsterdam, Nederland.

Update: Het lijkt om een nieuwe single te gaan, de band heeft inmiddels ook dit gepost namelijk:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter