Demon Hunter’s Nieuwe Album “Exile” Krijgt Gastspots Met Leden Van Soulfly, Judas Priest & Evergrey

Geschreven door Stefan
Demon Hunter

De Christelijke alternatieve metalband Demon Hunter heeft de details bekendgemaakt voor hun allereerste conceptalbum “Exile”. De plaat is zowel geproduceerd als gemixt door hun eigen gitarist Jeremiah Scott en zal op 9 september uitkomen via het eigen Weapons MFG-label van de band. De 12 nummers van het album spelen zich af in “de nasleep van de ineenstorting van de beschaafde samenleving en onderzoeken het moderne leven door de lens van een non-conformist, die een ongebonden leven overweegt”.

Een stripreeks met vier nummers, geschreven door de frontman van de band, Ryan Clark, zal helpen om dat concept verder uit te werken. Verschillende gasten zullen ook op “Exile” verschijnen, waaronder Soulfly zanger/gitarist Max Cavalera, Judas Priest-gitarist Richie Faulkner en Evergrey zanger/gitarist Tom S. Englund.

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

01 – “Defense Mechanism” (feat. Max Cavalera)
02 – “Master
03 – “Silence The World” (feat. Tom S. Englund)
04 – “Heaven Don’t Cry
05 – “Another Place
06 – “Freedom Is Dead
07 – “Praise The Void
08 – “Revolutions
09 – “Chemicals
10 – “Godless” (feat. Richie Faulkner)
11 – “Devotion
12 – “Along The Way

Een luxe-editie van het album zal ook verschillende intermezzo’s bevatten die zijn gecomponeerd door Randy Torres en de bonustracks “Sleepwalker” en “Exile”. Pre-orders voor het album zijn te vinden via demonhunter.net.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter