Powerwolf Brengt “Incense & Iron” Live Video Uit

Geschreven door Stefan
Powerwolf
© Tim Tronckoe

De Duitse powermetal band Powerwolf heeft een nieuwe live video uitgebracht van hun optreden tijdens Wacken Open Air in 2019. De video is voor de track “Incense & Iron”, onderdeel van het bonusmateriaal “Hallowed Be The Holy Ground”, wat te vinden zal zijn op verschillende edities van hun aankomende release “The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event” welke op 8 juli uitkomt.

Wolves, for many of you the festival season is slowly starting and also we have our first summer metal mass in a few days! So it’s the perfect timing to share some great memories of Wacken Open Air 2019 with you! Enjoy “Incense & Iron” from our bonus release “Hallowed Be The Holy Ground: Live At Wacken 2019”

“The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event” zal beschikbaar zijn in tal van formaten, waaronder een earbook van 96 pagina’s, een mediaboek van 48 pagina’s, een deluxe box, een vinylbox en diverse andere formaten. Het mediaboekformaat en de vinylbox zullen als speciale bonus de headlineshow op Wacken 2019 bevatten.

Powerwolf live zien kan op 16 juni op Graspop Metal Meeting in Dessel (BE), op 1 december in AFAS Live in Amsterdam (NL) en op 4 december in de Lotto Arena in Antwerpen (BE).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter