Parkway Drive Brengt Nieuwe Single “Glitch” Uit

Geschreven door Stefan
Parkway Drive

De Australische metalcore band Parkway Drive heeft voor het eerst in 4 jaar tijd een nieuwe track uitgebracht: “Glitch”. Deze nieuwe single is de eerste volledig onafhankelijke release van Parkway Drive en lanceert hiermee hun nieuwe Parkway Records-label. Ze stonden sinds 2003 onder contract bij Resist Records en Epitaph en brachten alle zes hun studioalbums daar uit, evenals hun livealbum ‘Viva The Underdogs’ uit 2020 en drie documentaires. Deze nieuwe single zal zeer waarschijnlijk te vinden zijn op een aankomend, zevende studioalbum van de band.

Sonically, we aimed to create a dark, heavy, and unnerving journey while still crafting a melody that burrows its way into your mind. Lyrically, the song deals with the phenomenon of night terrors and sleep paralysis. We all know the power our minds possess, but true terror manifests when your mind and all its fears takes physical control of your body. The glitch in your brain, where nightmares and reality cross.

Parkway Drive live zien kan maandag 12 september in Forest National in Brussel (BE) en op vrijdag 23 september in AFAS Live in Amsterdam (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter