The Devil Wears Prada Brengt In September Nieuw Album “Color Decay” Uit, Debuteert “Salt”-Video

Geschreven door Stefan
The Devil Wears Prada

De Amerikaanse metalcore band The Devil Wears Prada heeft de details van hun achtste studioalbum “Color Decay” bekendgemaakt, dat op 16 september uitkomt. Naast deze bekendmaking heeft de band ook een video uitgebracht voor de track “Salt”, waar de band het volgende over te zeggen heeft:

Salt‘ is a song about trying to move forward and then feeling like nothing ever changes, even when you’ve seemingly done everything right. It’s the sort of feeling that makes you question every move you’ve ever made. Initially, the lyrics were just about having trouble writing songs for our new record, but soon, we realized that this feeling of fighting only to be stagnant and held down applies to so much more in our lives. It was really a breakthrough track and allowed us to dive in even deeper into what became ‘Color Decay‘.

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

01 – “Exhibition
02 – “Salt
03 – “Watchtower
04 – “Noise
05 – “Broken
06 – “Sacrifice
07 – “Trapped
08 – “Time
09 – “Twenty-Five
10 – “Fire
11 – “Hallucinate
12 – “Cancer

Pre-Orders voor het album zijn verkrijgbaar via deze website.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter