A. A. Williams Kondigt Nieuw Album Aan, Brengt “Evaporate” Uit

Geschreven door Stefan
A.A. Williams

Goth-Metal artiest A.A. Williams heeft haar tweede studio album aangekondigd en een video uitgebracht voor de single “Evaporate”. Het nieuwe album krijgt de titel “As The Moon Rests” en is een vervolg op het in 2020 uitgekomen “Forever Blue”. Het album komt op 7 oktober uit via Bella Union.

Traditionally, your second album is the worry; where there’s the weight of expectation. But I must create music I like myself, and I’ve had more time on this record; I’ve felt more confidence and conviction. As The Moon Rests is both heavier and softer, there’s more texture and weight, and a string ensemble. It’s Forever Blue times ten!

A.A. Williams

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

 1. “Hollow Heart”
 2. “Evaporate”
 3. “Murmurs”
 4. “Pristine”
 5. “Shallow Water”
 6. “For Nothing”
 7. “Golden”
 8. “The Echo”
 9. “Alone In The Deep”
 10. “Ruin (Let Go)”
 11. “As The Moon Rests”

De zangeres live zien kan op 28 augustus in Kavka Zappa in Antwerpen (BE), op 27 november in Cinema Plaza in Duffel (BE), op 28 november in Hall Of Fame in Tilburg (NL) en op 21 december in Patronaat in Haarlem (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter