Drummer Jordan Mancino Niet Mee Op Tour Met As I Lay Dying Vanwege Problemen In De Band

Geschreven door Stefan
As I Lay Dying

Drummer Jordan Mancino van de Amerikaanse metalcore band As I Lay Dying gaat voorlopig niet mee op tour met de band vanwege “interne problemen”. Dit liet hij vandaag wegen via social media.

To all of our fans, my friends, family and supporters within the industry. There have been a number of ongoing internal issues with As I Lay Dying that need to be worked out. It was my wish to avoid any further touring until these issues were resolved. Since they have not yet been resolved, it is with a heavy heart that I announce I will not be performing on any upcoming tour dates until further notice. Thanks to all of you for your understanding.

Dit zijn echter niet de enige problemen voor de band: in 2021 kondigde gitarist/zanger Nick Hipa zijn vertrek uit de groep aan, terwijl bassist/zanger Josh Gilbert eerder dit jaar de band verliet. As I Lay Dying heeft Miss May I-bassist/zanger Ryan Neff als vervanger voor Gilbert gevonden, terwijl Unearth-gitarist Ken Susi tijdelijk de plek overneemt die vrijkomt door Hipa. Een vervanger voor Mancino is nog niet aangekondigd.

De band heeft onder andere een optreden gepland staan op Alcatraz Open Air in Kortrijk (BE):

Deel dit artikel
Laat een reactie achter