Wind Rose Brengt Lyricvideo Uit Voor “Fellows Of The Hammer”

Geschreven door Stefan
Wind Rose

De Italiaanse powermetalband Wind Rose brengt op 10 juni hun vijfde studioalbum “Warfront” uit en om alvast een voorproefje te geven heeft de band een lyricvideo uitgebracht voor “Fellows Of The Hammer”.

We are really proud to announce the release of ‘Warfront’; it’s an important milestone for our career and a big game changer in terms of quality of songwriting and music videos. We want to give you an ultimate fantasy experience, making it to the next level of epicness and bringing you on the battlefield with us.

Pre-Orders voor het album zijn te vinden op deze website. De band staat komende zaterdag, 11 juni, op Into The Grave in Leeuwarden (NL).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter