Professionele Concertregistraties Van Graspop Metal Meeting Beschikbaar

Geschreven door Stefan
Graspop Metal Meeting

Afgelopen weekend vierde Graspop Metal Meeting zijn 25e verjaardag en de data voor nummer 26 zijn direct na het festival bekendgemaakt: 16, 17 en 18 juni 2023. Voor diegene die er niet bij waren of nog even na willen genieten zijn er diverse optredens in zijn geheel te bekijken via de website van Graspop.

De optredens die te vinden zijn: Alestorm, Amorphis, Angelus Apatrida, Battle Beast, Beyond The Black, Blues Pills, Bütcher, Crossfaith, Decapitated, Devin Townsend, Disillusion, Down, Eisbrecher, Evil Invaders, Flotsam And Jetsam, Gloryhammer, Kontrust, Majestica, Michael Schenker, Misthymring, Phil Campbell And The Bastard Sons, Rival Sons, Skillet, Stake, Steel Panther, The Great Old Ones, Thunder en Tremonti.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter