Evergreen Terrace Eind Juli Op Tour Door Europa

Geschreven door Stefan
Evergreen Terrace

De Amerikaanse melodic metalcore band Evergreen Terrace heeft een Europese tour aangekondigd voor eind deze maand en vrijwel heel augustus. Al enige tijd geleden is er een nieuw album van de band aangekondigd en begin 2019 brachten ze twee demofragmenten uit die alvast een voorproefje gaven op het vervolg van het in 2013 uitgekomen album Dead Horses. De band neemt voor deze tour Yellowcard drummer Longineu Warren “LP” Parsons III en bassist Justin Styron van Rhythm Of Fear mee. De Duitse melodic hardcore band Arrow Minds staat in het voorprogramma.

De band staat op 1 augustus in Café de Meister in Geleen (NL), op 5 augustus op Brakrock Ecofest in Duffel (BE) en op 7 augustus in Little Devil in Tilburg (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter