Within Temptation Brengt Nieuwe Single “Don’t Pray For Me” Uit

Geschreven door Stefan
Within Temptation

De Nederlandse symphonische metal band Within Temptation heeft een visualizer uitgebracht voor hun nieuwe single “Don’t Pray For Me”. De band is druk bezig geweest in de studio met het schrijven en opnemen van nieuwe nummers voor het aankomende album, dat ze volgend jaar verwachten uit te brengen. Na het Europese zomerfestivalseizoen start de band met hun langverwachte en lang uitgestelde Europese tour met Evanesence.

Don’t Pray For Me’ strives against forcing beliefs and fears on to others and bears witness to being acceptive of everyone’s own journey. It is an anthem about coming to terms with the fact that beliefs can be fluid, multiple or, frankly, different. The song is about allowing people to pursue their own destiny.

Sharon den Adel – Within Temptation (Zang)
Deel dit artikel
Laat een reactie achter