Pantera Is Terug En Rekruteert Zakk Wylde En Charlie Benante Voor 2023 Tour

Geschreven door Johanna
Zakk Wylde en Charlie Benante

Het is officieel bevestigd door Billboard.com dat de groove metal band Pantera na een afwezigheid van 20 jaar in 2023 op tournee zal gaan in Noord-Amerika en Europa. Ook is bekendgemaakt dat gitarist Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne) en drummer Charlie Benante (Anthrax) aansluiten voor de live shows, als vervangers voor de overleden broers “Dimebag” Darrell Abbott en Vincent Paul Abbott.

In het eerder verschenen bericht staat dat de nalatenschappen van de beide Abbott broers hebben ingestemd met de komende reünie-tournee, waarbij zanger Phil Anselmo en bassist/zanger Rex Brown terugkeren in de groep.

Een officiële bevestiging vanuit de band moet nog komen.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter