Flogging Molly Deelt Lyricvideo Voor “This Road Of Mine”

Geschreven door Stefan
Flogging Molly

De Iers/Amerikaanse folk-punkers van Flogging Molly hebben een lyricvideo uitgebracht voor de nieuwe track “This Road Of Mine”, afkomstig van hun aankomende album “Anthem” dat op 9 september uitkomt via Rise Records.

At the time I was writing these lyrics I was wondering if we were going to be able to continue to tour and make music again. Whether you’re a plumber or a carpenter or a musician, we all had the rug pulled out from underneath us and there are certainly elements of that on the album. I’m not one to shy away from a situation in the sense of writing about it; I think that’s what songwriters should do, they should reflect the times.

Dave King – Flogging Molly (Zang)

Het album herenigt Flogging Molly met Steve Albini, die ook met het septet werkte aan hun geliefde vroegere albums “Swagger” en “Drunken Lullabies”. This Road of Mine” is de derde preview van “Anthem”, waarbij de band eerder “The Croppy Boy ’98” uitbracht, en de bijbehorende livevideo en de instant-klassieker “These Times Have Got Me Drinking/Tripping Up The Stairs” . Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

De band live zien kan op 3 augustus in Poppodium 013 in Tilburg en op 8 augustus op de Lokerse Feesten in Lokeren (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter