League Of Distortion Brengt “Wolf or Lamb” Video Uit

Geschreven door Stefan
League Of Distortion

De nieuwe Duitse metalband League Of Distortion heeft een contract getekend bij Napalm Records en meteen een video uitgebracht voor hun eerste single “Wolf Or Lamb”. De band bestaat uit onder andere Anna Brunner (Exit Eden) en Jim Müller (Kissin’ Dynamite).

De band heeft het volgende te zeggen over dit nieuwe nummer:

The turmoil that is distorting our lives has cast its shadow upon us. But we are finally stepping into the light to share exciting news with you! We have the privilege of announcing that League Of Distortion has been signed by Napalm Records, inviting us to their family of amazing people and bands. We are honored to be a part of this! There will be so much more to come!

De band live zien kan dit jaar in Muziekodroom in Hasselt (BE), waar ze samen met Caliban, Annisokay en Resolve langskomen.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter