Amon Amarth Deelt Video Voor “Find A Way Or Make One”

Geschreven door Johanna

De Zweedse Viking heavy metal band Amon Amarth heeft vandaag hun twaalfde studio album “The Great Heathen Army” uitgebracht via Metal Blade Records. Samen met de album release, hebben ze ook een video gepubliceerd voor hun single “Find A Way Or Make One”, die hieronder te bekijken is.

De band meldt het volgende over de video:

We did this video with director Mikis Fontagnier in Frankfurt, Germany and with it we wanted to try something different. This video is our take on the style of some of our favorite videos we grew up on as kids, like Twisted Sister’s ‘We’re Not Gonna Take It’ and Motörhead’s ‘Killed By Death’. We had some fun making this and it was definitely fun to smash up a stale old business office!

Meer informatie over het album is beschikbaar via deze link. Het album is hier verkrijgbaar of op verschillende streamingdiensten te horen. Later dit jaar kun je de band ook live zien tijdens hun Europese tournee.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter