Chelsea Grin Kondigt Dubbelalbum “Suffer In Hell”/”Suffer In Heaven” Aan

Geschreven door Stefan
Chelsea Grin

De Amerikaanse deathcore band Chelsea Grin heeft de details bekendgemaakt voor hun nieuwe dubbelalbum, dat afzonderlijk in twee delen zal worden uitgebracht. De eerste helft, “Suffer In Hell”, komt uit op 11 november en bevat een cameo van Trevor Strnad, de overleden frontman van The Black Dahlia Murder. De tweede helft krijgt de titel “Suffer In Heaven” en komt uit op 17 maart. Beide platen zullen verschijnen via het nieuwe label van band, ONErpm. Zoals op de foto hierboven te zien is mist er één bandlid, drummer/zanger Pablo Viveros heeft een tijdelijke pauze genomen bij de band vanwege verplichtingen bij een andere artiest.

Een video voor de eerste single en openingstrack “Origin Of Sin”, geregistreerd door Eric DiCarlo, is nu te bekijken.

It is written that human life has crawled forth from the darkest points of our existence, it is said life even when set a blaze returns a new like a phoenix from ash. Many men have proclaimed to see, understand, and sometimes claim to have a gift from the gods. This is our creation for you, each song a representation of the trials and tribulations of life, each word chosen to represent an emotion, there is no greater story than the unknown and we believe this record will paint a picture only your mind can see.

We talk about self-doubt, overcoming inner demons, triumph of good over evil, and living neutrally amongst the darkness. Also, I can’t really think about a reason for a double record other than it’s fucking bad ass.

Tom Barber – Chelsea Grin (Zang)

De tracklists voor de albums zien er als volgt uit, te beginnen met Suffer In Hell:

 1. Origin Of Sin
 2. Forever Bloom” (feat. Trevor Strnad)
 3. Deathbed Companion
 4. Crystal Casket
 5. Flood Lungs
 6. The Isnis
 7. Mourning Hymn
 8. Suffer In Hell, Suffer In Heaven

En voor Suffer In Heaven:

 1. Leave With Us
 2. Orc March” (feat. Dustin Mitchell of Filth)
 3. Fathomless Maw
 4. Soul Slave
 5. The Mind Of God
 6. Yhorm The Giant
 7. Sing To The Grave
 8. The Path Of Suffering

Pre-Orders zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter