Oceano Brengt Voor Het Eerst Sinds 2017 Nieuwe Muziek Uit

Geschreven door Stefan

De Amerikaanse deathcore band Oceano heeft voor het eerst sinds 2017 nieuwe muziek uitgebracht in de vorm van “Mass Produced”. De video hiervoor is geregisseerd door Tim Burton van TimburMedia (nee, niet de filmregisseur van Edward Scissorhands, Batman en vele andere films, een andere Tim Burton).

As we unleash ‘Mass Produced‘ it signifies a new chapter for Oceano. I’m very excited for Oceano fans everywhere to enjoy this song and video. To all the die-hards who connect with this band, thank you for your excitement. We have so much more to share with you on this journey. I’m fired up! Check our tour dates now! I’d love to see you while we’re on tour soon I hope!

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter