Behemoth Brengt Video Uit Voor “Thy Becoming Eternal”

Geschreven door Johanna

De Poolse blackend deathmetalband Behemoth heeft een video uitgebracht voor “Thy Becoming Eternal”. Afkomstig van het album “Opvs Contra Natvram” dat op 16 september zal verschijnen via Nuclear Blast Records.

Zanger en gitarist van de band vertelt het volgende over de Ruben Fro geanimeerde visuele componenten:

Legions! Our new offering from ‘Opvs Contra Natvram‘ — ‘Thy Becoming Eternal.’ As always, we’re trying to keep things fresh! The video was produced by talented Japanese animator, Ruben Fro, who created this epic, aeonic CG landscape for our stoic warrior to journey through. The song itself is a fast and furious beast with a bombastic ending, definitely one of the most intense songs in Behemoth‘s catalog. Let us know if you agree!

 Adam “Nergal” Darski (Zang en Gitarist)

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter