Oceans Ate Alaska Kondigt Nieuw Album “Disparity” Aan, Brengt “Nova” Video Uit

Geschreven door Stefan
Oceans Ate Alaska

Na de in 2020 uitgebrachte single “Metamorph” en de recent uitgebrachte track “New Dawn” heeft de Britse metalcore band Oceans Ate Alaska nu ook een video uitgebracht voor het nummer “Nova” en bekendgemaakt dat alle drie de tracks op het aankomende album “Disparity” zullen verschijnen.

In an overcrowded and oppressive modern society, it is all too easy to fall under pressure; collapse inwardly until self destruct. ‘Nova’ develops on the aggressive themes that were smashed into the metal world as of recent with ‘New Dawn.’ Doubling down on chaotic rhythm’s, overlapping dissonance and vocal hooks that will get your fist pumping in the air. Nova mirrors the inner human disparity, and has you banging your f***ing head to it.

De artwork en volledige tracklist zien er als volgt uit:

 1. “Paradigm”
 2. “Nova”
 3. “Metamorph”
 4. “Shallow Grave”
 5. “Sol”
 6. “Dead Behind The Eyes” (feat. Eric Vanlerberghe of I Prevail)
 7. “Plague Speech”
 8. “Disparity” (Interlude)
 9. Emtpy Space”
 10. New Dawn”
 11. “Hallucinogen”

Het nieuwe album komt op 1 september uit via Fearless Records, pre-orders zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter