Fallujah, Inferi & Harbinger Vervangen De Support Bands Op “Faces Of Death”

Geschreven door Stefan
Faces Of Death

Helaas hebben Archspire, Black Crown Initiate en To The Grave hun optredens tijdens de Rising Merch Faces Of Death Tour moeten afzeggen. Zij worden vervangen door Fallujah, Inferi en Harbinger. Het officiele statement van de organisatie leidt als volgt:

Unfortunately due to schedule changes Archspire have had to drop off the upcoming Rising Merch Faces Of Death Tour. Black Crown Initiate were also forced to pull out, the same for To The Grave, who couldn’t make it work anymore due to the heavily increased costs of international touring.

We are however very excited to announce that Fallujah, INFERI and HARBINGER will be joining the tour, completing the new line up! Together with all bands and teams involved, we have tried our very best to avoid a cancellation of this tour and still present to the fans a line up that offers some of the best death metal acts around! 🤘

Headliner Rivers Of Nihil blijft wel staan. De nieuwe poster ziet er nu als volgt uit:

Tickets voor de show in Doornroosje in Nijmegen (NL) zijn uitverkocht, voor Bibelot in Dordrecht (NL) en De Klinker in Aarschot (BE) zijn nog wel kaarten te verkrijgen.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter