Ex-Five Finger Death Punch Drummer Start Nieuwe Band, Brengt Single Uit Met Will Ramos (Lorna Shore)

Geschreven door Stefan
Semi-Rotted

Semi-Rotted, de nieuwe band van ex-Five Finger Death Punch drummer Jeremy Spencer, heeft hun debuut-EP “Deader Than Dead” uitgebracht met daarop de nieuwe single “Torture Congregation“, met een gastspot voor deathcore-zanger Will Ramos van Lorna Shore. De video’s voor deze track en een andere single, “Shotgun Symphony”, zijn beide hieronder te vinden.

I kept hearing Lorna Shore on Liquid Metal and on playlists. Will does really unique things with his voice. It’s amazing. When they were in Las Vegas, I went to the show, and I was blown away. We reached out, and Will sent back his vocal in like two days. He’s at the top of genre. It’s a killer collaboration.

Jeremy Spencer
Deel dit artikel
Laat een reactie achter