Vain Louie Brengt Video Uit Voor “Finding Peace in Tragedy”

Geschreven door Stefan
Vain Louie

De Nederlandse melodic hardcore band Vain Louie heeft een video uitgebracht voor de nieuwe single “Finding Peace in Tragedy”, afkomstig van hun aankomende debuutalbum “Time Devours Everything” dat op 18 november uitkomt.

“Dromen is hopen, leven is treuren. Als je je dromen eindeloos zou kunnen veranderen, zou het dan niet erg verleidelijk zijn om voor altijd te slapen?”
Dromen is een vreemd, magisch maar ongrijpbaar gegeven waarin we onszelf kunnen vinden of juist verliezen. Het kan je inspireren en het kan je verscheuren. Hoopvol en hopeloos, dualiteit. Vrede vinden in een tragedie is beschutting vinden in een storm. VAIN LOUIE balanceert op de dunne lijn tussen tragedie en ultiem geluk.

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar en de band live zien kan op zaterdag 12 november in Latenstaan in Zoetermeer (NL) waar ook Changing Tides en Torn From Oblivion op het programma staan.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter