For The Fallen Dreams Deelt Video Voor “RE-Animate”

Geschreven door Stefan

De Amerikaanse melodic hardcore band For The Fallen Dreams heeft een video uitgebracht voor hun nieuwe single “RE-Animate”. Dit is de derde nieuwe track van de band in korte tijd en het lijkt erop dat ze werken aan een nieuw album, gezien ze nu ook een contract hebben getekend bij Arising Empire. Dit zal dan de eerste nieuwe plaat van de band worden in acht jaar tijd.

RE-Animate’ was a blast writing with the team. At first listen it’s obviously one of the heavier tracks of the three we’ve released, but I tried to give the chorus a 90’s grunge feel in the vein of a heavier Soundgarden track. Experimenting with all types of writing and vocal styles gave us the freedom to try whatever fit the song best and ‘RE-Animate’ is undoubtedly one of our personal favorites.

Chad Ruhlig
Deel dit artikel
Laat een reactie achter