Cabal Brengt Video Uit Voor “Exit Wound”

Geschreven door Stefan
Cabal

De Deense deathcore band Cabal heeft een video uitgebracht voor “Exit Wound”, afkomstig van het aankomende album “Magno Ineritus” dat op 21 oktober uitkomt via Nuclear Blast Records. Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

Exit Wound is a very personal song to me, as it serves as an outlet for the trauma i felt right after my granddads suicide at the beginning of 2021. It deals with the heavy subject of being denied a final goodbye to one of the few people I’ve ever felt a true connection and real kinship to.”

Andreas Bjulver – Cabal (Zang)

Cabal live zien kan tijdens de Impericon Never Say Die! Tour die op 6 november in Bibelot in Dordrecht (NL) staat en op 13 november in Zappa in Antwerpen (BE).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter