Avatar Brengt Nieuwe Track “Valley Of Disease” Uit, Kondigt Europese Tour Aan

Geschreven door Stefan
Avatar

De Zweedse metal band Avatar heeft een nieuwe track uitgebracht in de vorm van “Valley Of Disease”, die waarschijnlijk te horen zal zijn op hun aankomende, negende studioalbum waar ze momenteel aan werken. Naast deze nieuwe track heeft de band ook een tour door Europa aangekondigd, met stops in onder andere Poppodium 013 in Tilburg (NL) en Ancienne Belgique in Brussel (BE).

There is a sickness, a stranger, and a harmful way. A twisted landscape untouched by the sun. I leave the rest up to either you or me, but never both at the same time. You can only enter this place alone, and my path isn’t yours. Your secret is safe with me, but so is mine.

Johannes Eckerström

De complete tour, waarbij ze Veil Of Maya, Kassogtha en Mastiff (voor de UK data) meenemen ziet er als volgt uit:

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter