Chelsea Grin Brengt Video Uit Voor “Forever Bloom” Met Wijlen Trevor Strnad

Geschreven door Stefan
Chelsea Grin - Forever Bloom

De Amerikaanse deathcore band Chelsea Grin heeft een video uitgebracht voor de track “Forever Bloom” waarop ook de op 11 mei 2022 overleden Trevor Strnad van The Black Dahlia Murder te horen is.

‘Forever Bloom‘ is a fast-paced song with a whimsical edge to it, paying homage to some of our metal roots. The video accompaniment should let you know that it isn’t all evil and darkness in the world of metal. Of course, we were very grateful to have our friend Trevor feature on this song — RIP to a legend.

Stephen Rutishauser – Chelsea Grin (Gitaar)

Deze track zal te vinden zijn op het aankomende dubbelalbum “Suffer In Hell / Suffer In Heaven”. De eerste, “Suffer In Hell” komt uit op 11 november, terwijl de tweede helft “Suffer In Heaven” op 17 maart 2023 uitkomt.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter