Alpha Wolf Kondigt Europese Headline Tour Aan

Geschreven door Stefan
Alpha Wolf

De Australische metalcore band Alpha Wolf heeft hun eerste Europese headline tour ooit aangekondigd. Voor deze gelegenheid nemen ze King 810, ten56. en Xile mee.

“It has been a dream of ours to headline over in Europe & the UK, 2023 is the year we make that a reality. Since our first tour over in Europe in 2018 it has been one of our favourite places to play, and the UK has always felt like a second home to us, so to finally get to headline over there is really special to us. We’ll be bringing the longest set we have ever played on that side of the world with us, plus some bands that we absolutely love, King 810ten56. and our NZ brothers in Xile. See you at a show!

Afgelopen zomer bundelde Alpha Wolf de krachten met SharpTone Records-labelgenoten Holding Absence om een split-EP met vier nummers uit te brengen, genaamd “The Lost & The Longing”. De gezamenlijke EP is nu te koop op 10″ vinyl via deze link.

De complete tour ziet er als volgt uit:

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter