Metallica Kondigt Nieuw Album “72 Seasons” Aan, Brengt “Lux Æterna” Uit

Geschreven door Stefan
Metallica

De legendarische metal band Metallica heeft hun twaalfde studioalbum “72 Seasons” aangekondigd en meteen een voorproefje uitgebracht in de vorm van “Lux Æterna”. Het album bevat 12 nummers en duurt 77 minuten. Het is geproduceerd door Greg Feldman, James Hetfield en Lars Ulrich en komt op 14 april 2023. Het album dient als opvolger van “Hardwired… To Self-Destruct” uit 2016.

72 seasons. The first 18 years of our lives that form our true or false selves. The concept that we were told ‘who we are’ by our parents. A possible pigeonholing around what kind of personality we are. I think the most interesting part of this is the continued study of those core beliefs and how it affects our perception of the world today. Much of our adult experience is reenactment or reaction to these childhood experiences. Prisoners of childhood or breaking free of those bondages we carry.

James Hetfield – Metallica (Zang/Gitaar)

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

 1. 72 Seasons
 2. Shadows Follow
 3. Screaming Suicide
 4. Sleepwalk My Life Away
 5. You Must Burn!
 6. Lux Æterna
 7. Crown of Barbed Wire
 8. Chasing Light
 9. If Darkness Had a Son
 10. Too Far Gone?
 11. Room of Mirrors
 12. Inamorata

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter