Avatar Brengt Video Uit Voor “The Dirt I’m Buried In”

Geschreven door Stefan
Avatar

De Zweedse heavy metal band Avatar heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “The Dirt I’m Buried In”, afkomstig van hun aankomende, negende album “Dance Devil Dance” dat op 17 februari uitkomt.

Our new album is designed to make you move and to move you. We destroyed all doubt with ‘Valley Of Disease.’ We blew the competition off the mountain with ‘Dance Devil Dance.’ Now the world is ours, and yours with us. The stage is set all that’s left to do is give in and join the circus. This is ‘The Dirt I’m Buried In.’ You are welcome.

Johannes Eckerström – Avatar (Zang)

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar en de band live zien kan op zondag 12 maart in Poppodium 013 in Tilburg (NL) en op woensdag 29 maart in Ancienne Belgique in Brussel (BE).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter