Ghost Brengt Lyricvideo Uit Voor “Mary On A Cross”

Geschreven door Stefan
Ghost

De in 2006 opgerichte Zweedse metal band Ghost blikt met de nieuwe lyricvideo voor “Mary On A Cross” zogenaamd terug op 1969, de “golden era of Ghost” toen Papa Nihil nog frontman van de band was.

We wish to inform you that while 2022 was filled with impressive & monumental moments, let us never forget this Golden era of Ghost.

“Mary On A Cross” staat op de B-kant van de in 2019 uitgebrachte 7″ genaamd “Seven Inches Of Satanic Panic“. Een door fans gewijzigde versie van het nummer ging eerder dit jaar viral op TikTok, waardoor de populariteit toenamen en de track op 30 november door de RIAA officieel als goud werd gecertificeerd in de Verenigde Staten, de vierde gouden single van de band dit jaar.

Een platina album/single staat in de Verenigde Staten voor 1.000.000 exemplaren, terwijl goud voor 500.000 exemplaren staat. Buiten de traditionele fysieke/digitale verkoop houden de certificeringen rekening met digitale streams/downloads.

Ghost live zien kan dit jaar onder andere op donderdag 15 juni op Graspop Metal Meeting Dessel (BE).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter