Distant Deelt Nieuwe Track “Argent Justice” Met 12 Gast Zangers

Geschreven door Stefan
Distant

De Nederlandse deathcore band Distant heeft een stream uitgebracht voor de track “Argent Justice”, afkomstig van hun aankomende, derde studioalbum “Heritage” dat op 10 februari uitkomt. Op deze nieuwe track zijn maar liefst 12 gast zangers te horen.

De artiesten die op deze track te horen zijn: Eddie Herminda van Suicide SilenceFrankie Palmeri van EmmureTomáš Klár van Abbie FallsMarcus Jasak en Kevin Petersen van AcraniusMike GreenwoodCasey Tyson-Pearce en Colton Bennet van AngelMakerKyle Medina van BodysnatcherAndreas Bjulver van CABALJohnny Ciardullo en Andrew Baena van CarcosaDan Tucker van Crown MagnetarMarc Zelli van PalefaceAaron Matts van ten56. en Devin Duarte van Worm Shepherd

Pre-Orders voor het aankomende album zijn verkrijgbaar in de Distant Shop, de band live zien kan op 10 februari tijdens een release show in Baroeg, Rotterdam (NL) en op de vrijdag van Jera On Air in Ysstelsteyn (NL).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter