Rammstein’s Till Lindemann Te Horen Op Nieuwe Kovacs Single “Child Of Sin”

Geschreven door Stefan
Lindemann & Kovacs

Till Lindemann, zanger van de Duitse industrial metal band Rammstein, is te horen op de nieuwe single “Child Of Sin” van Sharon Kovacs. Deze track is het titelnummer van het zojuist uitgebrachte derde studioalbum van de Nederlandse zangeres onder de naam Kovacs. Lindemann zingt zijn delen in het Engels en een officiele video voor het nummer is nog in de maak.

Hij vond het een mooi nummer, en hij nodigde me uit bij hem thuis. Ik blijk dus een jaar lang in Berlijn op 500 meter van hem af gewoond te hebben, en hij komt wel eens op plekken in de stad waar ik ook graag kom. Wat voor plekken? Ehm, dat weet ik niet, haha. Till was heel meedenkend en geïnteresseerd. Hij wilde de context weten, hij wilde dat ik me er prettig bij voelde. We hebben een bijzondere relatie opgebouwd. Hij noemt mij “my crazy friend”. Als ik bij een label had gezeten was dit nooit gelukt, dan was het kapot gedrukt. Ik heb dit allemaal alleen gedaan.

Lindemann zingt het tweede couplet van ‘Child Of Sin’, in het Engels. Dat wilde hij zelf het liefst. En daarmee hield de samenwerking niet op, want de Duitser kwam ook naar Amsterdam om een videoclip op te nemen. Hij was heel lief, hij zei op een gegeven moment tegen me: je fladdert als een vleermuis, doe een rustig! Ja, ik weet het, antwoordde ik. I just want the best for your baby. Hij begrijpt echt hoe belangrijk dit voor mij is.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter