Slipknot Deelt Video Voor Nieuwe Single “Bone Church”

Geschreven door Stefan
Slipknot

De Amerikaanse nu-metal band Slipknot heeft uit het niets een video uitgebracht voor “Bone Church”, een track die volgens Shawn “Clown” Crahan al jaren op de plank ligt:

On the road, we have a ‘jam room’ set up backstage at every show, where we play, practice, warm up and sometimes try out new ideas,” said Crahan of the single. “‘Bone Church’ started life in a jam room on the .5: The Gray Chapter tour. We’ve been bringing it closer and closer to life ever since, and finally, here it is. This one is for the fans – a further vision deeper into Slipknot’s history, which is still being written. Enjoy.

Naast de verrassende release van dit nieuwe nummer, heeft de band ook een director’s cut-video uitgebracht voor hun nummer “Yen”.

Een verrassende stand-alone Slipknot-single komt goed overeen met Crahan’s visie voor de band. In een recent interview zei Crahan dat de band zich voortaan misschien meer richt is op singles. Of zoals hij het verwoordt: “absolute albums gaan tot het verleden behoren” omdat “fysieke producten achterhaald raken”.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter