Enforcer Kondigt Nieuw Album “Nostalgia” Aan, Brengt “Coming Alive” Uit

Geschreven door Stefan
Enforcer

De Zweedse heavy metal band Enforcer heeft een video uitgebracht voor hun nieuwe single, “Coming Alive”, om de aankondiging van hun eerste nieuwe studioalbum in vier jaar te vieren, dat de titel “Nostalgia” meekrijgt en op 5 mei uitkomt.

Zanger Olof Wikstrand zegt er het volgende over:

We’re super happy to announce the first new music in four years! Heavy metal is ‘Coming Alive’. After the experimental ‘Zenith’ we feel securely back to our roots again with another uncompromising heavy metal album for the masses. ‘Nostalgia’ is a heavy metal trip of 13 aggressive heavy metal anthems. It’s recorded and mixed in analogue fashion in Hvergelmer Studios, Arvika and produced yet again by the band and with some help from long time producer Rikard Löfgren. The artwork is made by the insanely talented Adam Burke.

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter