Win: 2×2 Tickets Voor Avatar In Poppodium 013 (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Win Tickets Voor Avatar

De Zweedse metal band Avatar komt voor de allereerste keer naar 013! En daar zijn we maar wat blij mee. Niet alleen omdat de heren een uniek, niet-te-classificeren geluid hebben – ergens tussen industrial rock, melodeath en theater in – maar ook, en vooral, omdat deze band live een totaalervaring biedt die maar weinig bands kunnen bieden. Avatar live zien is een beleving. Met uiteraard veel theater, veel kostuums, veel make-up, maar vooral het immense charisma van frontman Johannes Eckerström. Deze man, die overigens ook over een imponerend stel stembanden beschikt, weet een zaal met één handbeweging uitzinnig te krijgen. De support deze avond komt van Veil of Maya, met hun polyritmische gitaarsound weet het viertal keer op keer indruk te maken tijdens liveshows. De Zwitserse death/groove metalband Kassogtha opent. Wij mogen 2×2 kaarten weggeven voor de show!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 3 maart bekendgemaakt, succes!
Event: Avatar – Poppodium 013, Tilburg

Deel dit artikel
Laat een reactie achter