Win: 2×2 Tickets Voor ERRA In Poppodium 013 (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Win Tickets Voor ERRA

De Amerikaanse progressieve metalcore band ERRA heeft inmiddels vijf studioalbums op hun naam staan, waarbij elk album de band een groter publiek bracht. Dankzij de eerste twee albums “Impulse” en “Augment” kreeg ERRA de kans om op tour te gaan met diverse grote bands in de scene zoals August Burns Red. De band groeide in razend tempo en na het tekenen bij Sumerian Records zette de band zichzelf definitief op de kaart. Met hun meest recente, self-titled album “ERRA” uit 2021 knalt de carriere van de band door het dak en inmiddels zijn ze dé headliner van hun eigen dikke tours. Op vrijdag 17 maart komen ze samen met maar liefst drie supports naar Tilburg en wij mogen 2×2 mensen gelukkig maken met een avond bij Silent Planet, Invent Animate, Sentinels en natuurlijk ERRA!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 11 maart bekendgemaakt, succes!
Event: ERRA – Poppodium 013, Tilburg

Deel dit artikel
Laat een reactie achter