Electric Callboy Brengt Video Uit Voor “Tekkno Train”

Geschreven door Stefan
Electric Callboy

Na de release van hun internationaal succesvolle album “Tekkno” (wat nummer 1 in werd de Duitse albumlijsten), is de Duitse electrocore/party metal band Electric Callboy terug met een nieuwe video voor “Tekkno Train”. De video is geregisseerd en geproduceerd door de Schillo Brothers.

De band heeft onlangs ook een speciale release van het album aangekondigd onder de noemer “Tekkno (Tour Edition)” dat op 24 maart via Century Media Records uitkomt. Deeze editie bevat het volledige album, plus 5 live tracks die zijn opgenomen tijdens hun uitverkochte Europese tournee in 2022. Pre-Orders voor deze nieuwe editie zijn hier verkrijgbaar.

De band is momenteel bezig met een grote wereldtour, waarmee ze gisteren nog in een uitverkocht 013 in Tilburg (NL) stonden. Nieuwe kansen om de band te zien zijn er op 16 juni tijdens Pinkpop in Landgraaf (NL), 18 juni tijdens Hellfest in Clisson (FR), en 13 augustus op Alcatraz Open Air in Kortrijk (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter