Make Them Suffer Viert 10-Jarig Jubileum “Neverbloom” Met Remaster

Geschreven door Stefan
Make Them Suffer

De Australische progressive metalcore band Make Them Suffer viert het 10 jarig jubileum van hun in 2012 uitgekomen album “Neverbloom” met een tour door hun land en een geremasterde editie van het album, die vanaf nu te beluisteren is.

Zanger Sean Harmanis zegt het volgende over de release:

Neverbloom‘ holds a profound significance in our hearts as it embodies the very essence and cornerstone of our musical identity. Despite our departure from its sound over the years, the album remains indispensable in our catalogue, as it continues to this day to inspire our artistic pursuits. We couldn’t be more excited to perform some of these songs for the first and last time live and we can’t wait to see you all there.”

Pre-Orders voor een fysiek exemplaar zijn verkrijgbaar via Greyscale Records.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter