Suicide Silence Deelt “Fucked For Life” Lyricvideo

Geschreven door Stefan
Suicide Silence

De Amerikaanse deathcore band Suicide Silence heeft een lyricvideo uitgebracht voor de track “Fucked For Life”, afkomstig van hun meest recente album “Remember… You Must Die”.

The majority of us are working jobs we hate to buy shit we don’t need and impress people who are stuck in the same cycle as we are. This song goes out to anyone who struggles with keeping it all together and to anyone who has lost a loved one to suicide.

“Remember… You Must Die”, dat afgelopen vrijdag (10 maart) werd uitgebracht, werd geproduceerd en gemixt door Taylor Young (NAILS, Xibalba, Vitriol). Voor het artwork schakelde de band de beroemde Necrosurrealistische kunstenaar David Van Gough in om het concept te visualiseren.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter