Rise Of The Northstar Brengt Titeltrack Van “Showdown” Uit

Geschreven door Stefan
Rise Of The Northstar

De Franse modern metal band Rise Of The Northstar heeft een stream uitgebracht voor de titeltrack van hun aankomende album “Showdown” dat op 7 april uitkomt via Atomic Fire.

Zanger Vithia zegt het volgende over de track:

This song kickstarted the writing process of the new record. Eva-B’s devastating riffs have always appealed to me, so my pen just went along as if it was bewitched by the spirit of Shi. It’s one of the strongest tracks off the record and the reason why it carries the name of the album.

Het album bestellen kan via deze link en de band live zien kan dit jaar onder andere op 15 april op Impericon Festival in Oberhausen (DE), op 12 mei op Durbuy Rock Fest in Durbuy (BE) en op 24 juni op Jera On Air in Ysselsteyn (NL).

Update: Inmiddels is er ook een video uitgebracht voor de titeltrack:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter