Win: 2×2 Tickets Voor Hell On Earth In Dynamo (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Unearth Win

In April is het weer tijd voor de Hell On Earth tour en die deze keer wordt aangevoerd door de Amerikaanse metalcore legendes Unearth en de zeker niet mindere Amerikaanse death metal band Misery Index. Voeg daar de Amerikaanse hardcore band Year Of The Knife, de Zweedse melodic death metal band Leach en de Amerikaanse death/groove metal band Turbid North aan toe en je hebt een geweldige line-up te pakken! Op woensdag 5 april strijkt het gezelschap neer in Dynamo in Eindhoven (NL) en wij mogen 2×2 tickets weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 11 maart bekendgemaakt, succes!
Event: Hell On Earth – Dynamo, Eindhoven

Deel dit artikel
Laat een reactie achter